Resepi Cinch Shaklee ,ESP dan OREO

Hehehe, nak habis puasa ni, ramai pulak nak cuba pelbagai resepi cinch shaklee . Hoo kalau kat US sana, diorang dah tahap advance dah. Siap ada video semua. hoo memang best buat resepi kan, barulah rasa macam Masterchef, hahaha. Oklah kali ini jom kita tengok resepi cinch shake dan esp bersama Puan Ainul Mustafa kita di bawah ini. Video ni, memang saya tak sempat nak tolong rekod, dah dah jadi macam ni.


 

Hehhee, inilah resepi cinch ESP Oreo yang dibuat khas untuk dapat membuatkan anda rasa kenyang. Oklah sedikit fakta tentang video ini.

  1. Masa ni saya sibuk nak siapkan benda lain, tu yang nampak kepala je
  2. Saya tak suka nak buat semula, jadi terus edit dan publish, 
  3. Ini percubaan pertama saya edit pakai Sony Vegas Pro 12
  4. Ini adalah logo pertama AINUL MUSTAFA HD
  5. Apapun resepi ni memang sedap
  6. Lepas ni, ramai minta kami buat balik video ni
Apapun selamat mencuba ye kengkawan semua, Selamat Berclosing Hari ni !!!!



Comments

Popular Posts