Produk Shaklee ESP Bagus Ke ?

Hoooo, Produk paling HOT dalam sejarah Shaklee ni, dan jugak dalam sejarah kami, ESP oh ESP, dulu masa promo ESP bulan 10 tahun lepas, semua orang menggila, dan semuanya memang naik rank masa tu, ramai pulak tu, buat duit dengan ESP, dan tak lupa juga, manfaat dia, hoo bagus bagus, macam-macam boleh ESP ni, so korang tanya, ESP shaklee ni bagus ke , ok nak jawab sikit pertanya korang .


esp shaklee bagus gila


1) Manfaat ESP

Energizing Soy Protein, adalah dari Non GMO soy, yang bagus untuk anda. Macam-macam manfaat ESP ni, kalau korang tengok blog dilla celikvitamin tu, asyik keluar no 1 je, hahaha. Antara yang best ialah, ESP ni bagus untuk kulit, nak cantik. Ada yang tu pulak boleh bagi kuruskan badan. Ada pulak yang nak tambah susu badan ambil ESP. Adui, tak pasal pasal masa nak puasa ni pun, minum ESP kasi badan bertenaga. Lagilah pulak, nak badan cun melecun mantap, ambil ESP juga. Kalau nak buat masker pun pakai ESP juga. Hai, macam-macam lah, jantung, kolestrol, semua ESP boleh bantai !!!!

2) Harga Berpatutan

Dengan hasil kajian yang terbaik dari Shaklee, dan manfaat yang hebat, harga RM 150, adalah sangat berbaloi, anda boleh dapat banyak manfaat dengan satu canister, yang boleh tahan satu hingga 2 bulan. Alhamdulillah, boleh beli, satu ni je, tanpa beli vitamin lain yang ada. Satu ESP macam macam boleh bro !!

3) Macam-macam resepi

Hoo, seronoknya ESP ni ialah, kita boleh bikin macam macam resepi yang menarik. Ikutlah kreativiti korang. Saya suka campur dengan CINCH shake, plus kurma, masa bulan puasa, sedap !!! Ada yang tambah susu ducth lady, campur dengan sirap, jadilah Sirap Bandung ESP. Maknanya, ESP ni, bukan sahaja bagi anda sihat, malah mencabar kreativiti anda untuk menghasilkan satu hidangan yang sihat dan menyelerakan.

4) STOK HABIS !!!

Hahah, memang hot sales ESP ni, bagus tu, semua orang mostly dah tahu khasiat ESP shaklee. Kalau dulu HQ diorang suka panggil Protein, bebudak sekarang yang suka panggil ESP. Kalau berniaga ESP ni, confirmlah cepat habis. Sekarang ni tak promo pun ESP habis. Untung memang untung kalau dapat jadi ahli shaklee, lepastu boleh berniaga ESP ni.


Hooo, oklah, itu sahaja untuk hari ini, memang terbaik sungguh, kalau anda dapat menikmatinya. So kalau korang betul betul berminat nak cuba ESP atau nak berniaga ESP, tak susah call sahaja, bini aku AINUL 013-3612717. 

Comments

Popular Posts