MUMSLUV - Muslimah Nursing Wear

Salam 1 Bangi dari Pejabat Urusan Mumsluv di Bangi ini. Saya sekarang menulis entry kali ini, sebab nak tolong promote baju kakak ipar, biasalah, dah guna ofis  diorang, so nak jugaklah tulis satu entry pasal produk muslimah yang makin mendapat sambutan hangat di pasaran Malaysia, Singapura dan Brunei. Haha, oklah jom kita tengok apa yang menarik pasal MUMSLUV ni. Sebelum ni pun dah masuk majalah Pa&Ma. Hahha, tentu lagi glamor tuuu.

mumsluv,muslimah,nursing, wear, bangi, shah alam, perempuan, ibu,menyusu,bayi,cun,lawa, murah,
Mumsluv- mother's inspiration

Menyusu Bayi di Tempat Awam

Salah satu motivasi puan Aida Fazlin untuk membuat baju mumsluv ini ialah untuk memudahkan para para ibu yang hendak menyusukan anak. Buat juga ada yang sesetengah shopping complex yang sediakan tempat khas untuk ibu ibu cun ni. Tapi, banyaknya susah jugak nak cari, bukannya semua tempat nak layan sangat ibu ibu cun ni. Lagi satu juga masalah nak dapatkan baju yang sesuai, supaya baby senang nak selak nak minum susu. Oklah, dulu Dynas pun ada juga yang buat, tapi puan Aida kata, dia nak design baju yang cantik, senang nak selak dan harga berpatutan, serta kelihatan elegant dan moden, dan baju tu pun boleh ada macam macam fungsi, pergi kerja, pergi party, pergi main badminton, ziarah zoo negara dan sebagainya.


Koleksi Terbaik

So dengan adanya koleksi pakaian Mumsluv ni, ibu-ibu diluar sana boleh bergaya ala-ala artis pujaan satu Malaya, nampak cun dan bolehlah anda menyusukan anak bila anak dah mula meminta-minta pertolongan. Hoo. Mumsluv ini ada banyak koleksi, ada baju tu nama Fatihah, Nuha, dan sebagainya. So korang boleh lah dapatkan  nya di tempat tempat yang boleh korang tengok di Mumsluv.com . 

ainul,mustafa,blogger, hot,nursing,wear,mumsluv
Blogger Hot Ainul Mustafa , guna selendang je dulu,

Berminat Menjadi Pengedar ?

Selain dari korang nak dapatkan fesyen baju terkini dari Mumsluv, korang boleh jugak jadi agent untuk memasarkan produk Mumsluv. Jadi , korang bolehlah dapat contact Puan Aida Fazlin dan juga En Fauzi Hartanah. Hoo power-power.  So kalau korang nak buat income dengan Mumsluv pun, nak buat duit extra, bolehlah jugak call owner, mana tahu dia nak bagi peluang nak jadi agen. 

So korang bolehlah email ke admin@mumsluv.com 



Comments

Post a Comment

Popular Posts