Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee

Salam sejahtera semua, penat kami jalan-jalan kat kuching haritu memang best, penat gila mencari tempat tu tempat ni, habis semua. Hujan lebat pula semasa kami nak cari ikan masin dan kek lapis. Sabtu pulak dengan ada BBQ dan rakaman hari raya di rumah Master Hadhatina MKB. Ahad pulak ada jamuan Hi-Tea group Jutawan MamaFaiz. Hoooo, jadi bila nak update blog ni, masanya sudah tiba, selepas selesai sudah bangun pukul 4 setengah. Oklah, tajuk kali ini ialah cara mudah macam mana nak jadi ahli Shaklee.

jadi,ahli,shaklee, macam, mana,business, duit, income, online, suri,rumah,
Jadi Ahli Shaklee Sekarang

1) Cari Cawangan Shaklee yang berdekatan

Untuk membuat pendaftaran, bolehlah anda pergi ke cawagan-cawangan yang berdekatan dengan anda. Kalau kat Shah Alam ni jawabnya ramai suka pergi HQ Shaklee di Empire Subang sana. Tak pun, warga lembah klang ni suka pergi cawangan Wangsa Maju, hooo, ramai juga rakan-rakan yang suka singgah di sana. Oklah, tapi tak susah pun, cawangan Shaklee ada di negeri Pulau Pinang, Johor, Kelantan, dan Sabah. Jadi korang boleh refer alamat tu di sini. Kalau susah sangat, jauh sangat, call je Ainul 013-3612717, nanti Ainul tolong daftarkan untuk korang.

2) Beli borang Ahli dan daftar nama korang

Selepas tu, bolehlah korang beli je borang nak jadi ahli di kaunter, dan terus sahaja isi borang tersebut dengan bantuan pekerja di sana. Macam mana nak isi borang tu tak susah, ikut je step by step, lepas itu di ruangan upline sponsoring di bawah, letak sahaja detail nama ini.

Nama upline : Ainul Fadzilah Mohd Mustafa
ID :866453
NO Hp: 013-3612717

3) SMS kami

Selepas  mendaftar anda perlu sms kepada kami, tak nak sms pun takpa, tapi memang best nya anda dah berjaya jadi ahli Shaklee, sama ada nak makan sendiri, ataupun nak buat business, nak cari downline yang cun-cun, nak tolong mak janda, semuanya terpulang kepada anda. Tapi tak nyesal join, selain dok nak cari duit, kita boleh buat aktiviti seperti memancing, BBQ, dan sebagainya. Paling best ialah makan-makan dengan family RMC, hahaha.SERONOK HOO, RUGI KALAU TAK JOIN !!!



Comments

Popular Posts