Collagen Shaklee Memang Best

Hoo, sekali lagi, saya cuba korek hasil carian keyword yang masuk dalam blog ni, jumpa lagi, satu keyword yang cukup sempoi, " Collagen Shaklee Memang Best" . Ye betul, memang sungguh best, sampai tak terbuat pun entry pasal collagen shaklee ini. Oklah, apapun pasal collagen powder ni, saya pernah buat campur dengan ESP campur lagi dengan CINCH , memang sedap. Oklah, untuk entry kali ini yang sepatutnya semalam dah kena buat, jom kita tengok apa yang best pasal produk ni.


shaklee collagen powder

FUNGSI COLLAGEN

Hehehe, sebelum korang nak tahu apa tu collagen, korang nak kena tahu dulu fungsi collagen ni, apapun, sebelum ni, aku ada tulis pasal fakta kebabom pasal kolagen. Jadi tulisan ini aku buat secara lawak-lawak, dan tak lupa juga tentang isu panas rumpai laut. Apa yang menarik ialah, formula fungsi bagi collagen ialah GRS, apa tu GRS ye ? GRS ialah

  • GLUE - bagi struktur organ kita melekat dengan baik dalam badan ni 
  • RUBBER BAND - kulit anjal, cantik, lembut macam baby 
  • STEEL - bagi struktur badan kita kuat macam struktur bangunan, kalau struktur tak kuat, lemah kita 

COLLAGEN SHAKLEE BEST ?

Aduh, apa yang best pasal collagen shaklee ni, ada macam-macam, kalau mahu disenaraikan hoo, memang cukup panjang, tapi takpa, ada 3 benda penting lagi, yang cukup buat kalian semua mahu belikan collagen shaklee untuk orang tersayang gitu. Antaranya

Hasilnya dikutip dari lauatan, iaitu pembuatan collagen ni adalah dari hasil Red Snapper Scale, ikan yang mampu hidup di dalam 3000 meter dasar laut dalam, yang di mana tekanannya cukup tinggi, sebab itu Shaklee pilih ikan ini untuk dijadikan sumber untuk collagen.

Unitnya begitu optimum, paling rendah ialah 1000 dalton, iaitu dalton tu unit jisim molekul. Kalau kolagen biasa tidak sampai sekecil ini, jadi kalau buat masker, nak sapu kat kulit, memang mudah resap. Kalau kecil sangat dari 1000, kemungkinan besar struktur collagen yang ada tidak sempurna,

Ada juga lagi estrak tumbuh-tumbuhan yang bagus, ada banyak tu, dan yang paling cun tentunya vitamin C dan B yang terkandung dalam collagen shaklee. Memang semuanya sudah tahu kehebatan vitamin C dan B untuk set kulit shaklee, memang kulit akan bertambah cun dan licin. 

TESTIMONIAL

hehehe, yang ni macam biasa, jom kita tengok testimonial di bawah, macam macam ada, bagus, Salam warga SGL. Malam ni saya nak share pengalaman consume shaklee collagen powder. Actually ni baru kotak pertama dan tak habis lagi semua paket tu..tp dah nampak perubahan pada kulit saya. Dulu kulit kering dan kusam, tone tak sekata..alhamdulilah sekarang dah nampak perubahan. Memang niat makan collagen powder untuk cantik hari raya nanti. Sekarang saya tambah produk enfuselle dari shaklee untuk penjagaan luaran.

Hehehe, dengar tu, nak kena ambil Collagen ni, untuk hari raya ni, takut mak mertua komplen, yang ko ni bedah, time kahwin haritu je cantik, ni dah beranak tiga malas nak jaga muka, adui, so bukan perempuan je tau boleh beli, lelaki pun boleh ok ? Jadi jom ambil satu kotak, memang berbaloi-baloi. Call Ainul 0133612717 kalau nak tanya pasal shaklee ok ?

Comments

Popular Posts