Cinch Shake Shaklee: Komen pengguna

Salam sejahtera sekali lagi, lagi cerita pasal Cinch Shake yang best lagi menyegarkan. Biasalah sekarang ni, nak bulan ramadan al mubarak, semua orang nak cari juadah berbuka, tak kurang juga yang nak bersahur cara cepat punya. Alhamdulillah, tahun lepas, saya sudah layan sama itu Cinch, memang best, kawal selera makan, berat turun, dan sebagainya. Oklah, kali ini punya post, saya mahu cerita-cerita kepada anda komen pengguna pasal Cinch ni, hooo, jom kita tengok beberapa rangkuman yang saya dapat ini.

set, kurus, shaklee, cinch, shake, alfalfa, herb-lax, lecithin
Set kurus shaklee terbaik

"Alhamdulillah berat turun 2kg dalam masa seminggu. Makan nasi macam biasa cuma rasa kenyang je lepas ambil Cinch Shakes." Puan Sue, Terengganu
"baru 2 bulan ambik herb-lax + lecithin + cinch shake... dari baju saiz 50 dh bole pakai saiz 46 arini.... ni yg Ig semangat nk teruskn ni... Alhamdulillah ." Haidawati Abu Hasid 

Sebenarnya banyak lagi, kalau nak taip satu satu penat jugak tuh, takpa boleh refer kat page awek saya Diet Diet Sihat sana. Hahhaha, memang best woo, sana macam macam ada, tips ada, free gift ada, nak buat duit pun boleh, lawak antarabangsa dan sebagainya. Jadi Memang Best Cinch Shake Shaklee ini. Kalau nak lagi best, boleh juga ambil sekali dengan produk shaklee yang lain.

  1. Lecithin - yang ni untuk bakar lemak, sedut lemak tu
  2. Alfalfa - lebih kepada mengawal selera makan, boleh juga untuk detox
  3. Herb-lax - yang detox waktu malam, memang rasa ringan sikit badan.

Berminat ? Harga Best ?
HUBUNGI AINUL 013-3612717



Comments

Post a Comment

Popular Posts