Antara Omega Guard dan ESP : Mana Lebih Bagus ?

Salam Ramadan Al Mubarak semua. Hooo, macam mana lagi ada orang tanya saya, antara Omega Guard dan ESP, hmmm, macam mana ye nak terangkan. OKlah takpa, cara nak terangkan ini pun bukanlah susah sangat. Apa yang penting kat sini, semuanya nak tahu khasiat dan kebaikan 2 produk HOT Shaklee ini. Memang best kalau korang tengok dan cuba sendiri kebaikan 2 produk Shaklee ini. Oklah, Apapun, kita mulakan pengembaraan sekarang !!!


omega, guard, esp,shaklee, hot, products, laku, business,
omega guard dan ESP Shaklee yang terbaik dalam sejarah


Manfaat OMEGA GUARD


Oklah, sebenarnya korang boleh refer entry entry saya sebelum ini tentang Omega Guard, minyak ikan, kenapa perlu makan ikan dan sebagainya. Dan tak lupa juga video yang saya rekod, testimonial adik saya dan husbandnya. Memang cool, korang boleh tengok video tu kat sini. Apapun, kita nak ulang kaji sikit manfaat Omega Guard Shaklee. Ramai dah berpuas hati , antara manfaatnya ialah:

  1. Melindungi Jantung.
  2. Membantu Mengurangkan Risiko Penyakit Jantung.
  3. Mencegah Penyakit Saluran Darah Dan Strok.
  4. Membantu Tumbesaran & Perkembangan Otak Janin.
  5. Membantu Perkembangan Memori.
  6. Meningkatkan Sistem Imun & Menyihatkan Paru-Paru.
  7. Menentang Kanser.
  8. Memelihara Fungsi-Fungsi Sendi.
  9. Mencegah Insomnia.
  10. Membantu Mengurangkan Tekanan.


Manfaat Energizing Soy Protein (ESP)

Hahaha, yang ni pulak, ramai dah tahu, produk paling HOT kat Shaklee. ESP memang semua benda dia boleh bedal, korang nak kurus, cantik, berpantang, tambah susu, semuanya ESP boleh balun. Itulah ramai gila suka produk ni, sampai satu tahap tu, habis stok ESP satu Malaysia. Hahha. Antara manfaat ESP yang boleh korang nikmati ialah:

  1. Pemberi tenaga segera
  2. Kekal Muda
  3. Kulit berseri dan anjal
  4. Memulihkan Pigmentasi
  5. Mengurangkan paras kolesterol
  6. Mencegah osteoporosis
  7. Mencegah penyakit jantung
  8. Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki
  9. Menjaga rahim dan ovari, kitaran haid
  10. Memperbaiki Memori
  11. "Milk Booster" Untuk Ibu Menyusu
  12. Membantu Menghilangkan "Stretch Mark" Sewaktu Mengandung
  13. Mengurangkan Alahan Ibu Hamil (Morning Sickness)
  14. Membantu Menurunkan Berat Badan
  15. Meningkatkan Kesuburan

Harga Macam Mana ?

Oklah, dari segi harga,Omega Guard RM 136 dan ESP Shaklee RM 150, rasanya tak banyak beza kot, tapi kalau korang contact Ainul Mustafa, tentu dia boleh bagi best harga untuk korang, hahaha. Apapun, gabungan ESP dan Omega ini yang paling best, tak rugi kalau ambil kedua-duanya, memang mengancam. Lagi lagi kalau korang nak turunkan berat badan. Apapun, setelah korang baca entry ini, dan refer kepada link yang aku berikan, apa pendapat korang ? Mana lagi bagus ?

Kebaikan dan manfaat tu, refer internet, ramai gila tulis kot benda ni, hahaha. Ok takpa, kalau nak tahu juga korang klik sini

  1. Kebaikan ESP Shaklee yang melecun
  2. Bestnya omega guard buang lemak

Comments

Popular Posts