Testimonial kurus dengan shaklee

Hooo, yang sebenarnya, ramai dah berjaya kurus dengan shaklee. Supplement memang banyak membantu, dengan cara mencukupkan vitamin yang diperlukan dalam badan kita supaya nampak lebih sihat, dan seteusnya membantu kita lebih anggun , kurus dan macho macam Man of Steel. Jadi ramai kat sini nak tenya testimonial yang ada ye ? Oklah, tanpa membuag masa lagi, saya nak copy paste je beberapa produk dan kejayaan yang ada untuk shaklee bagi kurus ni. 

1) Ambil alfalfa, lecihtin, herba-lax dan omega guard 


alfalfa, lecihtin, herba-lax, omega,guard, kurus, shaklee,
kurus dengan alfalfa, lecithin, herbalax dna omega guard

2) Ambil ESP 



3) Kurus dengan Alfalfa , Herbalax, Lecithin


alfalfa, kurus, shaklee, lecithin, herbalax
hoo lagi kurus ni dengan alfalfa, lecithin dan herbalax

Hoo ok, kredit kepada tuan punya gambar ni, kalau saje tak nak delete no tepon tu, manalah tahu kornag nak tanya diorang tips, hehhee. Oklah, Entry yang bergambar sahaja harini. Di harap dapat memuaskan ada smeua. hoo, ok so apa yang bagusnya ye. Korang berminat tak ? Bajet rendah pun boleh dapat result macam kat atas.


Bajet Rendah ?
Hubungi Ainul 013-3612717

Comments

  1. berapa bulan eh diorang consume shaklee ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada yang sebulan, dan ada yang berbulan bulan puan zuna, kalau nak tahu detail, boleh hubungi puan Ainul 0133612717

      Delete

Post a Comment

Popular Posts