Meal Shakes Shaklee : Beli Sekarang Sebelum Habis Stok

Kenapalah meal shakes shaklee selalu habis stok, baik korang beli sekarang,  dulu-dulu sebelum ni pun, ramai yang dok komplen, dalam group pun, komplen asyik habis je, tapi dulu pun, si Vitamin C sustained tu pun habis  jugak, adui, pening,-pening. Masa ESP pun, tak seteruk vitamin C, hahaha. Sekarang ni,buat masih ada stok tu, apa kata korang pergi beli sekarang Meal Shakes ni dengan wife aku, hahaha. Tapi, sebelum tu, jom kita tengok dulu isu habis stok ni.


meal shakes shaklee



ANAK TAK SUKA MAKAN NASI

Meal shake, memang mak-mak suka, termasuk lah wife saya, dulu arreessa bukannya nak makan sangat, kekadang bebudak ni, asik nak makan benda-benda merepek. Walaupun Arreessa takdalah nak makan super ring, jajan, mamee dan sebagainya, keropok yang atuk dia goreng tu sedap, jadi aku pun selalulah pau juga. Itu pun dia selalu minta biskut, honey star, dan sebagainya. Nasib baik tak minta honeymoon, hahhaa. Biasalah, bila dah pekena jajan, keropok, biskut, jawabnya kenyang macam tule, nasi pun tak termakan dibuatnya.

MEAL SHAKES CAMPUR SUSU 

Arreessa duduk kat nursery, nak jugak minum susu, kalau kat rumah nak direct method je, adui, pening mama Ainul, termasuklah babah sekali. Bila kitan campur kat rumah, dia tahu pulak, pastu menjerit taknak taknak, adui. Ainul pun dapat idea, campurkan meal shakes dengan susu dia kat sekolah, hahah, barulah nampak dia nak makan benda benda yang berat sikit, makan nasi, ayam goreng, ikan dan sebagainya. Masa bagi Meal Shakes tu, Arreessa pun jarang demam kat school  dia, tapi macam biasalah, ada satu masa tu, bila lupa nak campurkan meal shakes, Arreessa asyik batuk-batuk, badan lemah sikit, tambah lagi dengan virus-virus jangkitan kawan-kawannya, idlan, muaz dan ramai lagi.

SUKA OMEGA DAN CHEWABLE-C

Hoo, selalu minta nak ubat, mama Ainul bagi telan satu biji, tak boleh lebih-lebih, kang jadi lain pulak. Memang best, Arreessa suka kunyah Omega tu, kitorang pun tak sanggup, nanti lepas dah habis kunyah tu, dia buanglah yang tak boleh telan tu. Masa dia tak berapa nak sihat pun, kitorang bagi dia Omega dan Chew-C, bantu dia pulihkan demam.

BELI CEPAT HABIS STOK

Memang bestlah kalau nak cerita, sebab tu ramai yang dok beli banyak -banyak time promotion ni, kitorang baru beli satu set, ramai je nak, adui, penat woo, nak angkat, nasib baik rumah dekat dengan HQ, senang je nak ulang-alik. Gila jugak penangan Meal Shake ni, ada orang ramai tak suka, kata macam tu macam ni, tapi yang ajaibnya, ramai yang mengata, ramai lagi orang duk beli, hooooo. Pesanan Saya BELI SEKARANG SEBELUM HABIS STOK !!! Call Ainul 0133612717.

Comments

Post a Comment

Popular Posts