Master Zainul Anuar dan Lyna Noh

Sebenarnya dah lama nak bikin entry macam ni, tapi lama dah tak buat. Buat yang mengenali Wak Zainul dan Lyna, semua orang dah tahu, semua dalam Shaklee dalam Malaysia dah tahu. Saya dan Wife di bawah jagaan Master Hadhatina yang di jaga oleh Lyna Noh. Jadi katanya dulu wife rapat dengan Lyna, sebelum dia nak join shaklee. Tapi rezeki dah melekat bawah Hadha, yang atasnya Lyna. So memang rapatlah kan. Oklah entry kali ni nak berkenalan dengan Master hebat dari Shaklee ni.

lyna,noh,zainul,anuar,master, shaklee, business,
Diorang kata nasi lemak awek saya masak sedap gila

Lyna Noh aka Kakak Cantik

Itu gelaran dalam group, so kalau nak belajar betul betul pasal blog marketing, nak dapat tips, nak motivasi, memang kakak Lyna memang selalu ajar kitorang. Best juga masa master celebration diorang, cumanya ada satu tu terlampau sedih sampai aku dengan en Fahmy duduk belakang, hooo. itu memang gila sedih, nasib baik keadaan bertukar bila Wak datang bawak bunga, terus jadi romantika di tampoi begitu. Suaranya kalau dalam video begitu international, kalau nak bagus buat blog semua , bolehlah join kitorang, tak susah pun RM 65 je, macam macam boleh dapat nanti. Haa, bagusnya lagi, banyak tips, tadi masa aku nak tulis, terkeluar tips nak score nak sales tinggi. 5 tips rahsia sales tu aku ada share kat post sebelum ini. Selain itu, jangan lupa, kata kakak cantik, amalan rohani, amalan rohani, ingat Allah, Allah yang bagi REZEKI. 

Zainul Anuar aka Imam Muda

Yang ni tah macam mana, bila dia panggil aku awan nano, aku ternampak mukannya macam Imam Muda Asraf. Tapi dia memang power, lagi analitik dari Lyna, kepala otak saham, dan ayat power. Kalau tajuk blog yang gempak gempak, itu kerja Zainul yang ngajornya. Dia ni satu sekolah dengan MKB dan Hadha dulu dulu kat teluk intan sana. Oklah, nampaknya rezeki kami dapat Atuk yang Macho. Sekarang group lelaki shaklee ni pun dah mula aktif, siap ada group sendiri lagi. Macam-macam benda bincang, sambil ada sesi minum teh yang best. Lepas tu, ramai dah mula berjinak-jinak nak tulis blog dan promo fb. Best sungguh.

3 Askar

Diorang ni ada 3 askar, tak pasti aku, lepas ni mungkin nak tambah skuad cukup macam geng bas sekolah. Apapun 3 askar lelaki diorang ni memang pening aku tengok, masa datang rumah kitorang, tak boleh nak control, hahah, memang mencabar nak ada anak lebih ni, satu ni pun rasa penat, hooo. Tapi memang meriahlah bila 3 orang ni datang.


Oklah, nanti saya nak update lagi, apapun promosi Meal shake tinggal beberapa hari je lagi, cepat cepat semua

Comments

Popular Posts