Kurus Dengan Shaklee

Salam sejahtera, adui, semuanya berjerebu ni, indeks pencemaran udara makin teruk, tapi takpa, ini bukan sebab untuk kita sambil lewa, yang penting kerja kena makin kuat, barulah halangan dapat diatasi, kalau kerja bersungguh-sungguh, barulah dapat hasilnya kan ? Oklah untuk post kali ini, jom kita tengok beberapa jenis suplemen shaklee yang membantu untuk kuruskan badan kita.


produk shaklee untuk kurus


Produk Popular

Biasanya orang suka ambil Cinch Shake,  ESP , lecihtin ,Omega, herbalax dan Alfalfa. Ternyata ramai yang suka produk ni. Kiranya korang boleh ambil mengikut bajet korang berapa, atleast dalam Rm 50, dah boleh dah rasa keberkesanannnya. Saya pulak suka Cinch  campur ESP, best tu. Kalau nak rasa bagus, selalulah juga amek Omega Guard. Minyak ikan penting, sebagai lemak baik untuk menghapuskan lemak jahat. Jahat sungguh lemak tu, kalau kita tak jaga dan didiknya. Kalau rajin, jangan lupa bersenam dan minum air banyak-banyak. Lagipun sekarang jerebu.

Produk Membantu

Selain itu juga, korang boleh cuba produk -produk shaklee yang lain.Yang tak directlah untuk kurus, tapi rasanya dapat membantu untuk korang kuruskan badan. Tipsnya ialah produk shaklee akan membuatkan korang rasa ringan badan, dan bergerak senang. Di sini, korang boleh lakukan aktiviti yang menarik, buat kerja rumah, kekal AKTIF, itu kuncinya untuk KURUSKAN BADAN. Oklah produk yang bagus untuk diambil ialah

  1. GLA - mak mertua saya kata bagus, badan rasa ringan, rasa kuat, sesuai untuk bagi mak-mak anda, mak isteri pertama, kedua dan keempat. So kalau isteri ramai, boleh lah husband belikan lebih sikit, hehehe.
  2. B-Complex - membantu memetabolismekan makanan yang korang selalu ambil. So di sini, kalau rasa stress sangat, pening kepala, boleh ambil B-complex, dan buatkan badan korang bertenaga sebab makanan mudah dicernakan kepada tenaga. Kalau malas, tenaga tu akan terus menjadi lemak idaman hahaha.
  3. Zinc Complex -khas untuk lelaki dan amnya  untuk menyembuhkan luka. Dalam kajian mengatakan peningkatan testosteron dalam badan mampu untuk menguruskan badan, terutama bahagian perut. hoo, jadi, untuk itu, khasiat zink adalah salah satu sumber terbaik untuk meningkatkan testosterone dalam badan.
  4. VIVIX - yang ni kalau dah malas sangat, terutamanya kaum adam, kasi telan sekali sehari, insyaallah badan akan rasa sihat dan bertenaga. Kalau dah sihat , aktif kan badan untuk buat kerja-kerja membakar kalori. Jangan malas pulak OK ?

OKlah, sekian sahaja untuk hari ini. Saya pun tengah cari idea, nak tulis isu panas sikit, Kalau korang rasa berminat dengan produk shaklee boleh try call nombor di bawah. Hubungi saya sekarang  0163944294

Comments

Popular Posts