Dinner National Conference Shaklee Makan Pizza ?

Memang pelik ni, biasanya kalau dinner bukan makan sedap-sedap ke, hooo, aku rasa pelik betul bila dengar cerita bukan-bukan ni . Kalau dinner besar-besar makan pizza, adui, baik tak  yah kan. Tapi kalau dapat pizza orang nak  belanja pun ok je. Adui, macam-manalah boleh terjadi macam ini ye, jom baca cerita malam Dinner NC Shaklee kali ini, ni first time datang dan terus ambil Award, sikit je, tapi berbaloi-baloi.

dinner, national, conference, shaklee, makan, pizza, gila
Wajah kegembiraan sebab buat kerja  gila tadi

Pagi Ambil Awards

Alhamdulillah, kali ni pertama kali aku dan awek aku join NC ni, memang best, sebab tempat nye crowded dan tak berapa besar. Hooo, gile ramai bila naik lift sana. Lepas tu pulak, boleh pulak diorang kata escalator rosak, mungkin yang datang ramai sangat, Aku tengok si victor lari sana-sini teruja  aku, hoo, macam ni ye semangat National Conference. Oklah, nanti tahun depan aku pulak lari sana-sini macam ayam masuk bandar, ahhaha. Si Richard pulak boleh je bawak bapak dia join sekali. Tapi yang bestnya, nanti pakcik Roger Barnett, CEO dari US, nak turun Malaysia, hhooo, best-best. Kali ini wife ambil 2 anugerah terpenting dalam hidupnya, oklah, setahun yang cemerlang, tapi boleh pulak terlepas bonus kereta, ok takpa tahun depan, akan naik beribu-ribu tahniah awards Shaklee dalam tangan.


Masalah Teknikal, Kerja Gila

Malam dinner tu,  kitorang buat kerja gila, pergi ambil gambar Master Hadha dan Master Azrin, bawak lari tempat lain,bergambar kat tempat lain, hooo, memang best. Bajet nak buat gempak , memang best. Lepas  tu, kitorang lari makan pizza, tu yang jadi Dinner Pizza yang best, sedap dan berkrim di sukai ramai.


Merapatkan Siraturrahim

Alhamdulillah, tak pernah lagi mommy Hadhatina anjurkan dinner bersama Along, Kak rin dan Angah Salwa yang jarang jarang kitorang jumpa. Along Rin first master bawah mommy Hadha yang duduk  di Miri, Salwa pulak duduk di selatan sokong harimau Selatan JDT. Malam ni punya saya gelak tak ingat, sampai si Salwa dah mula pelik, hahaha, pening kepala ni. Malam tu jugak Kak Rin sempat share beberapa tips berjaya nak buat blog dan FB Ads, tapi terpaksa lah pulak gerak hotel awal sikit, sebab Arreessa dah terjaga. Oklah, dinner pizza pun jadilah, tapi kemesraan adik-beradik Supermoms dapat dikekalkan SELAMANYA . Itulah keindahan sebenar business, lagi lagi business Shaklee ini. Hoo kenyang betul, balik je kebabom tidooo. !!!



Comments

Popular Posts