Cara Dapat Banyak Like Fanpage - Belajar Dengan Otai

Ramai betul tanya cara nak dapat banyak like fanpage, tapi belum tentu lagi dapat banyak like, korang nak like yang macam mana ? like berkualiti, atau tidak ? Hooo, sememangnya, kita perlukan like berkualiti, barulah kita boleh dapat customer, silap-silap sales barulah bombastik. Ramai orang tertanya-tanya apa yang kita jual. Antara yang paling penting, ialah anda kena belajar dengan sifu facebook marketing, yang pandai tarik likes dan buatkan fanpage anda jadi power. Tapi cara ini, kena bayarlah ok ? Untuk kali ini, mari kita lihat beberapa otai yang selalu buat marketing facbeook ini. Mana tahu anda nak berhubung dengan mereka untuk buat fanpage yang mantap.


cara like banyak fanpage likers berjuta juta



FAISAL ABDULLAH - RAHSIA PEMASARAN NINJA

Antara yang aku selalu tengok muka abang ni, gaya selebet tak terurus pergi bercuti, tapi gaya dia memang saiko habislah. Ada satu video dia review cara buat iklan aircond, tu memang superb, sebab cara dia ni memang pentingkan psikologi pengguna. Walaupun tak tunjuk sangat detail nak buat iklan fbads, tapi aku rasa cara ninja Faisal memang superb, sampai aku pun dah terbeli DVD dia yang RmM 149 tuh,, hoo, lepas ni aku kena belajar dan belajar lagi, bak kata IM power en azian usman

JAMALUDDIN BAHARI - SIFU FBADS

Muka kemas dan hensem, ramai juga dah join seminar abang ni. Aku tengok website dia, banyak tips -tips yang berguna, kalau korang betul betul first time tak tahu apa itu Facebook, FB Ads dan sebagainya. Tips yang paling penting yang korang kena baca dalam blog dia ialah 15 sebab kenapa customer tak beli barang korang. Hoo, ini sudah power. Member  kenalan Shaklee pun siap coaching dengan dia, berbaloi-baloi. Hoo lepas ni, nak jugak attend seminar Sifu ni, barulah hensem dan bergaya macam Rajnikanh.

BRYAN GAN

Yang ni kelebihan powernya ialah terletak pada ketokohannya, hahah, anak didik Dr Azizan Osman, tentulah power, satu artikel yang menarik gua baca kat majalah niaga.com. Cumanya, gua tak pasti dia ada website khas ke tidak. Tapi ramai berpuas hati dengan teknik Bryan Gan ni. Oklah, apapun, gua tak pernah pergi kelas dia, jadi gua akan cuba mencari rahsia kehenseman pakcik bryan ni.

FAIZ SAAID

yang ni dalam proses pembikinan, budak yang duduk seksyen 8 ni, main gitar dan tiup harmonika, tentu power, bila korang tengok, nak tambah like je, muka budak ni keluar kat google. So benda-benda ni semuanya akan menjadi kenyataan bila budak ni terus popular dengan teknik fb khayalan yang memikat janda-janda hot macam rita rudaini dan rozita che wan masuk kelas Fb . Yakin boleh Rakan Muda.

Comments

Popular Posts