Blog yang ada trafik banyak

Salam hari ahad yang indah lagi permai. Pagi pagi ini takda orang nak belanja kita nasi lemak ke ? Hoo , hari ini nak tulislah pulak pasa blog yang ada pengunjung ramai ni. Heheh, blog -blog ni di pilih berdasarkan apa yang saya request dalam group fb, adalah jugak yang nak join. Nampaknya sekarang ni semua orang suka trafik tinggi masuk blog diorang, termasuk saya. Ok, tanpa membuang masa, marilah kita bersama-sama meninjau blog-blog yang ada dalam Malaysia  ini. Cumanya jangan muntah ye, sebab yang ni mereka yang request, hahaha.


blog, trafik, tinggi, popular, glamor, bergaya, shaklee
Bestnye blog korang, sampai sesak orang masuk

1) JIHA

Hooo, yang ni rasanya baru je cemerlang buat sales, dah berjaya naik pangkat dah, terbaik sungguh. Blog ni putih putih simple je, termasuk gambar owner nye cik jiha yang sedang pakai baju nak bernikah. Apapun, banyak info dan cerita menarik pasal Jiha dalam blog ni.  Siap kat bawah tu sekali, ada link-link untuk shopping mama dan baby. Pening nanti en suami nak kena belanja shopping ni, tapi takpa, katanya suri rumah dapat duit dari langit hooo , power business cik jiha sekarang ye ?

2) Putryellymarrisya

Yang ni pulak blog kak Zaleha kerja kat putrajaya, kerja gomen lah katakan. Tapi seronok, bab bloggers nak review, memang best baca. Ramai pengikutnya, dan seronok bila tengok en husband ialah penyokong tegar Real Madrid, sama macam saya yang tak berapa tegar, sebab saya ni sokong Selangor Red Giants. Memilik kereta Getz hyundai, terus laju bersama business shaklee dan business tudung. Cumanya saya tersedih sikit bila terbaca entry yang agak pilu dalam blog ini. huhhuhu, sungguh beremosi blog kak Zaleha ini. Kalau nak beli tudung ke, supplement ke, singgah blog Elly ni.

3) Ainul Mustafa

Awek aku pun tak ketinggalan jugak nak join, heheh, dengan penangan perniagaan Shaklee yang makin meletup sampai terkeluar kereta baru , awek aku ni tengah gigih nak cecah 10 angka  bonus akan datang. Macam-macam benda ada dalam blog ini. Best btul nak bergembira dengan kehijauan vitamin-vitamin enak lagi menyegarkan. Marilak sama-sama rakyat Malaysia singgah di blog awek saya ini. Rahsia Muda Jelita ? Tanyalah awek saya hehehe.

4) Adieyza

Kalau anda nak join kerja-kerja amal dan aktivit menarik para bloggers, why not korang contact Zana, dia ni memang rajin join para bloggers . Seronok bila tengok Zana pergi rumah kebajikan dan bersama-sama bloggers lain membantu orang susah. Lepas ni pakcik Babah pun nak ikut sekali join Zana. Zana ni kecil molek dah berpunya ok, hahaha!!

5) Diari Vitamin

Ni upline saya punya blog business, Hadhatina MKB. Awek berbaju merah yang berkaraoke, dulu kan ada saya buat post pasal upline saya ni. Dah jadi master pun, nak join jugak segmen blog trafik ni ? Adui, takpa takpa, seronok sebenarnya, sebab kita ni seronok ada group yang best macam ni, rilek-rilek, fokus, poket kencang, anak tak yah tinggal, tak perlu nak buat appointment macam syarikat burung merah. Tapi rasanya yang ni blog jual vitamin je, ada lagi satu blog pasal motivasi dan business.

6) Blog Cik Aish

Pergh, yang ni, superb lah, memang beribu-ribu followers ni.  Blogger tegar yang popular, memang cantik content dan layout blog Cik Ais ni. Seronok bila tengok ada satu tips yang segar iaitu tips happy berblogging. Nampaknya tips ni membuatkan saya terus rasa muda remaja nak berblog, walaupun akan mencecah 3 series tak lama lagi. Blog yang Superb Hebat, nampaknya macam macam dah mula berjinak dengan Shaklee pulak, banyak duit masuk ni ..

7) Ana Lyana's Blog

Banyak kali dah review blog ini, tapi sememangnya naluri ibu kepada 2 anak yang comel, Dani dan Zara memang mengagumkan aku untuk terus menempekkan diriku yang serba kekurangan ni baca. Paling best ialah husbandnya yang Sokong Manchester United, sampai anak-beranak pun pakai baju ManU jugak. Ni kalau seronok jugak ni buat wife join pakai jersey Selangor, tapi wife orang perak pulak. adui. Takpa takpa, lain kali korang ada masalah berpantang , carilah Ana Lyana ok. Baiknya punya servis.


Penutup

TAk reti jugak nak review blog ni, apapun, marilah kita bersama-sama tukarlink blog, manalah tahu korang nak join, bolehlah letak link korang kat sini, nanti saya review ok ? Jom sama-sama kita berpadu tenaga . Salam Satu Malaysia 11!!!

Comments

  1. Salam.. Hai pakcik babah.. thanks review blog aish.. takpe..aish pun dah nak mencecah 3 series jugak.. yg penting internal kita nampak muda.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Cik Aish, hehehe, rahsia awet muda tu,

      Delete
  2. Hehhee tq babah....review blog ku yg picisan itu hehehe

    Happy blogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe, saje nak buat entry macam ni, promote skt anak cucu cicit RMC

      Delete
  3. hehehe nie semua yng rapat ker

    ReplyDelete
  4. wow wow trafik gila-gila punya ni. huhuhu

    ReplyDelete
  5. Nak join jugak lah. macam mana eh?
    blog saya ni bohh --> Daxxstories

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok bro, heheh, kasi ajak kawan kawan join, komen kat entry ni , hahaha

      Delete
    2. cuba lu type kat google " blog banyak trafik", hahhaa

      Delete
  6. http://fh-lifestory.blogspot.com... follow me back

    ReplyDelete
  7. done follow :) nice review

    JOM singgah n follow! leave ur link @haffizmohdnoor . READ MORE>> http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2013/06/senarai-penuh-pemenang-anugerah.html

    ReplyDelete
  8. http://diacoltonoc2u.blogspot.com wah..wah thanks ya

    ReplyDelete
  9. singgah follow sini :) nak join jgak. hehee

    ReplyDelete
  10. blogger-bloggger hebat semua , dan berjaya dala bisnes diceburi. kagum.

    kita blogger picisan je =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua orang boleh berjaya , dari picisan ke superman, haha

      Delete
  11. bestnya tgk blogger2 yg berjaya .. hehee .. saya xpandai sgt berblog ni .. :-) sedeyyy ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rahsianya macam dalam entry awak tuh, jaga siraturahim, heheh

      Delete
  12. nak di review jgk :D
    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. KUNJUNGAN DARI http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Dah follow! Nak joinn, tapi blog saya biasa je lah. :)

    http://prettyreddandelions.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  15. nak kena review jugak :D
    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokeh boleh nanti kena bikin entry baru kat fb nih

      Delete

Post a Comment

Popular Posts