Cara Nak Dapatkan Like Yang Banyak di Page Facebook

Sebenarnya, bila google je entry cara nak dapatkan like banyak ni, macam - macam lah orang yang bagi idea, berjaya tak berjaya  tak tentulah, tapi ada juga yang dapat banyak, memang berguna dapatkan like page facebook yang banyak. Tentunya ianya menunjukkan korang popular, sebab ramai like korang kat facebook. Lagi lagilah bila fan page korang, yang berniaga mahupun yang berpolitik dan bersukan, akan ramai komen dan ramai juga yang rajin akan share. So saya nak share sikit cara nak dapatkan like banyak untuk facebook page anda .


cara tambah like fb



1) Kena ada akaun Facebook Sendiri !!!

Apapun, mana boleh terus ada like banyak kalau takda facebook personal atau sendiri punya facebook, sebelum korang nak ada fan page, memang Mark Zucerberg minta korang buat fb personal korang, lepastu, cubalah add seberapa ramai yang boleh kawan yang boleh anda add.

2) Mula buat Fan Page Facebook

Selepas je dah ada personal account facebook, bolehlah kiraanya korang nak buat facebook page korang sendiri. Yang tak kisahlah, korang nak buatkan untuk orang lain ke, korang nak buat pasal business, politik, sukan, troll, gosip artis dan sebagainya. Tapi janganlah buat benda yang tak elok pulak ye, jangan sampai sebar fitnah. Artis seksi meksi ni memang susah sikit huhuhuhu.

3) Jemput rakan rakan anda like Fan Page anda

Jangan lupa jemput, bukannya buat page, terus terus je ramai like, unless korang ni memang tahap super artis, mengalahkan najib tun razak, takpun Nurul Izzah yang cun melecun. Apapun, friends korang yang dah add tu, cubalah ajak dia like page anda. Tak pun, ada satu lagi cara jemput dengan menggunakan email. Memang boleh, tapi hati-hati jangan sampai kita dilabel SPAM pulak, dulu saya dah kena hehehe.

4) Share Info Berguna

Hehehe, jangan lupa, share je info berguna di page anda, takkisahlah, walaupun page tu page berniaga, banyak info-info, doa-doa yang orang selalu share kat facebook mereka, dengan menggunakan button share yang banyak gedabak. Niatlah nak tambah pahala, memang susah pun. tapi atleast page korang ni ramai dah tahu.

5) Rajin rajin facebook walking

Sama juga macam blog walking, facebook walking, melawat teman, dengan menggunakan profile fan page anda, memang boleh meningkatkan ketampanan anda kepada orang lain. Bila masuk tu, janganlah tetiba tak bagi salam marah kerajaan barisan nasional, pakatan rakyat, adui, silalah masuk ke page orang lain, jemput mereka dengan baik, tak salah pun, sebab budaya bersopan tu budaya kita masyarakat madani.

Lain lain CARA 

Banyak cara lagi korang boleh buat untuk banyakkan like fan page korang di facebook. Apapun lima ni antara terpenting sebagai pembuat fan page facebook yang sejati. Rajin rajin update ok, saya pun tengah dapatkan like dari mereka di luar sana. Baca tips tips facebook like banyak sebelum ni ok ?

Comments

  1. Thanks for the info xD

    Visit our blog >> http://kambinggolekpanggangmabeles.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam, mau tumpang promote saya jual jasa like, follower, dan view.
    Facebook : like page, like photo, like post, follower.
    Twitter : follower, retweet.
    Instagram : like, follower.
    Youtube : view.

    Like/follower/view dari REAL PEOPLE bukan robot atau autolike.
    Untuk bukti costumer yang dah pakai jasa saya bisa lihat foto di
    facebook.com/enjoystorebisnis
    ni website saya www.jefryhunter.com

    Harga murah mulai $10 untuk 1000 like/follower/view.

    Untuk pembayaran bisa pakai paypal atau credit card.
    Untuk Tanya2 silahkan kirim email ke saya
    faisal.isal.reza@gmail.com

    Terima Kasih.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts