Vitamin Shaklee untuk PRU 13 ?

Vitamin Terbaik Untuk Berkempen PRU 13


Salam malam semua. Dah makan malam ? Vitamin Shaklee dah ambil ? Untuk PRU 13 ini, macam macam kerja kena buat ni, jadi macam - macam aktiviti yang akan dirancang, tak  lupa juga kepada penyokong parti parti BN, PAS, PKR, DAP dan sebagainya. Jadi malam ini, saya nak share sikit, apa yang bagus untuk anda semua yang sibuk berkempen menjelang PRU-13 ini.

1) HIGH PERFORMANCE DRINKS - untuk tugasan sepanjang hari, bagi anda tidak rasa penat atau letih sepanjang hari nak berkempen, so bertenaga sikit, hehehe, bolehlah lari sana sini, pasang bendera parti masing-masing. Ok, jangan gaduh gaduh, jangan lupa solat pulak.

2) OMEGA GUARD - yang ni kasi jantung ada sihat, sambil tu, bagi anda kuat sikit tak rasa demam, sambil tu juga boleh buang lemak-lemak jahat dengan lemak -lemak omega3 yang baik lagi terpuji.

3) ESP SHAKLEE - yang ni saya suggestkan untuk calon calon wanita, ataupun pegawai spr yang cun melecun, supaya anda rasa bertenaga dan cun melecun, bagi kulit cantik semasa hari penamaan calon dan hari membuang undi nanti. Yang bestnya, ESP shaklee boleh bikin masker tau. Cantik !!!

4) VIVIX - kasilah muka korang tu awet muda, bagi calon calon veteran, sambil boleh bagi badan korang bertenaga sikit, repair korang punya DNA DNA yang dah rosak tu.

5) CINCH SHAKE - yang ni kalau terasa boroi sana -sini, lemak,  jangan lupa senaman setiap hari, sambil tu, amalkan cinch shake waktu pagi dan malam, bakar lemak dan tingkatkan metabolisme. barulah rasa hensem nak jadi wakil rakyat.


kawan baik shaklee
kami kawan baik, jangan main fitnah ok ?



Oklah, itu 5 vitamin dulu setakat ni, tapi saya rasa, ni bukan vitamin ok, tapi cadangan sahaja menjelang PRU13. Ok sama sama kita, jangan gaduh gaduh, jangan sebar video lucah, jangan main kotor, berhujah dengan fakta !!!

Comments

Popular Posts