Nutriferon Shaklee Ganti Panadol

NUTRIFERON GANTI PANADOL ?

Nutriferon shaklee yang sekarang ni ada promotion beli 6 percuma 1, boleh digunakan untuk menggantikan panadol, active fast, dan segala ubat sakit kepala yang ada dalam dunia. So apa kes ni nak ganti ganti pulak ni ? Ok jom baca jap  info kat bawah ni ?


ganti panadol


SEJARAH NUTRIFERON

Kiranya pada tahun 1954, seorang yang jepun yang power, Dr Yasuhiko Kojima telah menjadi manusia yang pertama yang menjumpai Inteferon ketika menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo. Dr Kojima telah menjalakan kajian, dengan menguji beratus-ratus sebatian semula jadi. Kaji punya kaji, beliau berjaya menyediakan sebatian dari estrak tumbuh-tumbuhan untuk menggalakan pembentukan Inteferon secara semula jadi dalam badan. 

KELEBIHAN NUTRIFERON

Sebenarnya banyak kelebihan yang ada untuk nutriferon ni, dan paling UTAMA ialah membantu menguatkan SISTEM IMMUNE badan kita, SISTEM KETAHANAN badan, supaya kurang demam dan sebagainya. Selain, itu, banyak lagi kelebihan NUTRIFERON shaklee, antaranya ialah seperti kat gambar rajah di atas.

  • melindungi dari INFLUENZA
  • melawan KANSER dan TUMOR
  • mempertingkatkan PMS
  • melambatkan PENUAAN
  • mengurangkan STRESS dan KELESUAN

GANTI PANADOL ?

Biasanya PANADOL yang lebih bertindak sebagai ubat tahan sakit, NUTRIFERON pula boleh digunakan jika anak atau diri sendiri berasa demam. Selain mengamalkan minum air masak dengan banyak, NUTRIFERON ni bolehlah ambil jika badan rasa lemah. Biasanya, orang yang suka travel macam boss aku WAK ZAINUL, MKB, akan bawak benda ni, biasalah, kat luar negara, mungkin kita tak biasa dan memang mudah untuk dijangkiti virus.

Comments

Popular Posts