Gara Gara Mahali Jasuli

Gara -gara entry mahali jasuli, macam macam berlaku

Macam macam perkara berlaku, sejak gua buat satu post pasal mahali jasuli buat hal, macam - macam benda berlaku tanpa gua sedarinya, bila tengok je ruangan blog gua, tengok je nuffnang, busuk ping dan sebagainya, hahaha, kekadang terasa bangganya gua, apapun tasha shilla tu, putih siut, ok jom tengok beberapa kejadian yang terjadi selepas gua buat entry mahali jasuli.


caption dari nuffnang
caption dari nuffnang
1)Kiranya, busuk ping berjaya tarik pembaca pembaca masuk blog gua yang tak beberapa nak hot macam red hot mommy ataupun hanis zalikha yang cun melecun tu. Rasanya apapun, ini adalah satu permulaan kepada blog gua yang nak berkembang jauh setaraf ben ashaari dan papagomo.

mahali jasuli lebih popular dari cinch shake shaklee
mahali jasuli lagi popular dari cinch shaklee

2) Adui, lepas tu je, habis terus entry terpopular gua cinch shaklee ni jadi no 2, terus terus je mahali jasuli potong atas. HAhaha, cinch shaklee tu dah lama buat pun tak sampai ribu lagi orang view. Hahha apapun, nak bulan puasa ni, sesuai sangat ambil cinch shake shaklee ni nak kasi kurus kan badan, nak kasi keras sikit otot perut,barulah larat nak kejar tasha shilla, tak pun emma maembong.

entry gua yang kena copy
anak blogger jambu pun tiru guanya entry
3)Habis entry kalini kena copy oleh blogger tegar. Hahhaha, takpalah, nampaknya, itu satu petanda aras yang baik, blogger blogger tegar dah mula nak copy entry dari akunya blog, terasa bangganya aku sekejap, hahahaha. apapun kena usaha lagi, supaya blog aku ni senang di cari orang diluar sana, manalah tahu nak tanya pasal research , business dan sebagainya. (kat atas tu, kalau blogger tu dah dellete, nasiblah dah tak jumpa dah)



Comments

Popular Posts