Cara FREE Dapatkan Like Page Facebook

CARA FREE GUNA ADD ME FAST

Aku rasa korang tentu tahu cara FREE dapatkan like page facebook. Sebenarnya  banyak cara , atau website yang kita boleh buat supaya kita dapat FREE like untuk fanpage kita. Kita ni pulak, orang biasa bukannya artis ala Tasha Shilla nak ramai followers atau likers. So jom kita tengok beberapa cara nak guna ADDMEFAST.


cara free dapatkan like page facebook banyak gile guna  addmefast


KENAPA ADD ME FAST, BAGUS SANGAT KE ?

Antara yang paling boleh diharap. Sebelum ni pernah cuba website website yang lain, tapi tak berapa berkesan. Ada yang berkesan, tapi rulesnya agak ketat. Ada yang kami jumpa tu, beberapa lepas tu duit terus lesap. So Add me fast setakat ni OK je aku layan internet dengan wife dan anakku Arreessa Zulaikha. Like pun sentiasa increase dengan rajin like page orang lain.

DAFTAR SEGERA DENGAN ADD ME FAST

dan korang daftarlah nama page korang yang hendak di LIKE itu. Ingat, kali ini, anda bukan sahaja boleh meletakkan akaun facebook anda, boleh je buat benda lain. Bolehlah korang letak youtube, twitter dan sebagainya. So maknanya, korang nak traffic banyak, bolehlah cuba ADD ME FAST

SET CLICK PER VIEW TINGGI 

Apapun sistem korang, jangan lupa program nak buat duit je. Ingat , sebenarnya, DUIT yang akan datang kedapa kita. So kalau kita letak page kita click per view tinggi, nanti ramailah orang tengok page kita yang sibuk dari menyebukkan. Maknanya, untuk add me fast ni, jangan letak click per view tu bawah dari 6 points, jarang keluar. So nanti pengguna add me fast lebih kerap klik pada page korang.

BANYAK SANGAT FACEBOOK ORANG LUAR NEGARA

Memang best pun sebenarnya guna add me fast, tapi yang tak bestnya, banyak orang luar negara yang join. Apapun, layan jelah, bagi nampak power, banyak likers. So korang rajin rajinlah ajak orang Malaysia bukak akaun ADD ME FAST

Comments

Popular Posts