Cara Bagi Like Page Banyak

Cara Bagi Like Page Banyak - Buat Post Ikut Trend 

Hari ini, banyak lagi orang tanya kat nuffnang, cara bagi like page banyak, hmm, emmang semua orang nak like fan page facebook untuk banyakkan fans diorang, barulah ramai peminat, lepastu, boleh buat business, bagi mantap, takpun, nak dakwah, nak berpolitik dan sebagainya. Oklah, kalini kita tengok pasal TREND terkini dalam Facebook sekarang.

wife saya dengan page facebook banyak like
Page diet diet sihat wife saya, best banyak like fan page


1) Fenomena UAI -Ustaz Azhar Idrus

Boleh dikatakan Ustaz Azhar Idrus ini memang best, kelakar, dan makin ramai pengikut dan yang lebih penting, ramai orang share pendapatnya, dalam bentuk grafik , tulisan, video dan sebagainya. Apa yang penting di sini ialah, korang niatlah kerana Allah, untuk menyampaikan ilmu ini kepada orang lain, insyaallah, ada rezeki, like pun banyk singgah kat page korang.

2) GWIYOMI, HARLEM SHAKE, OPPA GANGNAM STYLE ?

Dah macam macam sekarang trend terkini, bebaru ni GWIYOMI yang cun lagi putih, sampai anak aku pun dah mula suka buat  gwiyomi ni, adui, takpalah, janji dia solat, dan tutup aurat bila dah besar. Dulu kita pun tengok orang suka buat harlem shake, gangnam raya, dan nanti macam macam lagilah, so korang tengok trend sekarang, buat video parody, hahaha.

3) TROLL FOOTBALL FAN PAGE

korang sedar tak sekarang ni, fenomena troll bolasepak yang makin best dan kelakar, macam macam contohlah korang tengok. Aku paling layan troll football, total troll, Sukan Star, dan macam macam lagi orang nak tengok. Walaupun dia ni fan page kelab bagi sesebuah pasukan, tapi cara troll diorang pun amat menarik, jadi korang boleh cuba.

4) POLITIK dan LAWAK POLITIK

HAhaha, yang memang dikatakan antara paling gila, dan gila sempena PRU 13 ni, memang tidak dinafikan. Aku ada like page pakatan dan barisan, dua-dua suka tunjukkan lawak kedua-dua belah parti, suka troll ahli ahli politik, memang unik dan menarik, dan kadang-kadang sakit hati jugak, Yang lawak memang lawak, hahaha.

5) GOSSIP ARTIS : DULU KINI DAN SELAMANYA

Benda ni, memang pelaku, pelari business, dulu kini dan selamnya, kalau takda gosip artis dan sebagainya, seolah-olah, rakyat malaysia, bahkan seluruh dunia, tak boleh nak hidup tanpa baca gosip artis, hahaha, pembuat pembuat gosip ni, tak kiralah fan page, facebook, blog dan sebagainya, semua perlukan gosip artis. hooo.

RUMUSAN : KREATIVITI


Apa yang penting, korang kena kreatif untuk mencipta dan menghebohkan facebook kawan kawan anda dengan troll,gosip dan informasi, dan juga dakwah .  Cubalah anda melakukannya,

Comments

Popular Posts