Vitamin Orang Berpantang

Vitamin Orang Berpantang -Tahniah Kak Huda


Dah lama tak update blog, macam macam kroje kena buat ni, macam macamlah, phd yang nak kena siapkan, kalau tak VC UM gauth jasmon tu marah, hahahaha. Apapun, tahniah kepada kak huda yang dapat baby, namanya Yasmin bt Marzuki. Marilah kita melihat gambar gambarnya  yang comel itu. Selain itu nak share sikit vitamin dan supplement yang bagus untuk orang berpantang, selamat berpantang kak huda.

baby kak huda
Baby kak huda, yasmin bt marzuki
Amacam, comel tak baby kak huda ? Macam muka arreessa zulaikha kecik kecik dulu, hehehe, tapi tulah, nanti mesti pandai ni,berbalas pantun, hehehe. Apapun mari kita tengok supplement untuk kak huda semasa berpantang (diharap kak huda sihat cergas ).

Zat Besi (Iron) - untuk tambah darah, membantu pembentukan darah merah, biasalah orang bersalin banyak darah hilang.

Vitamin B - untuk menambah tenaga, kurangkan stress, tingkatkan metabolisme.

Zink - membantu menyembuhkan luka ketika bersalin,

Kalsium - mengurangkan sembelit ketika berpantang.

Ok itu sahaja kali ini, simple dan pendek sahaja, apapun, nanti yang ni kak huda kami kasi free je, hehhee. Selamat berpantang bagi yang berpantang.

Comments

Popular Posts