Kenapa Saya Busy ?

Alhamdulillah, barulah saya dapat nak menulis blog semula, setelah satu minggu tak tulis blog. Wife saya pun busy, tapi sempat jugak update cerita Setia Hujung Nyawa, Promosi Omega Guard dan sebagainya. Rasanya penat sangat bercuti, ataupun order shaklee banyak sangat. Oklah, mari kita tengok rangkuman cerita cerita menarik yang sedang saya rancang sekarang.


masalah busy

1) Promosi OMEGA GUARD SHAKLEE

Alhamdulillah, bulan feb 2013 ni adalah promosi OMEGA GUARD, minyak ikan yang bagus untuk kesihatan anda. Anda boleh baca kelebihan omega3 , cerita ikan dan sebagainya di entry saya sebelum ini. Insyaallah, kita akan bincang lebih lanjut, mungkin perbandingan antara lecithin dan omega guard shaklee ini. 

2) Business oh Business

Seminat jutawan yang kami sertai selepas bercuti di tanah tinggi akan kami kupas sedikit. Seronok jumpa orang orang positif dan yang berjaya jadi suri rumah 5 angka. Macam macam tips yang ada untuk anda. 

3) Piya tidak terpilih, Nazmi Faiz buat hal

Kalau takda cerita bolasepak, tak sah punya buat blog. Nantikan beberapa rangkuman cerita bolasepak yang menarik untuk anda. Antaranya analisis perlawanan malaysia menentang qatar, cerita piya tidak terpilih, 4 macha selangor dan nazmi faiz yang buat hal.

4) Seni , Filem, Lagu dan bla bla bla

Tak salah lagi kalau saya ulaskan beberapa lagu yang berkaitan dengan promosi OMEGA shaklee bulan ini. Antaranya awan nano lah, cerita seorang nelayan yang membesarkan anaknya. Tapi nanti juga, ada juga cerita 3 Abdul, pandangan luar kotak saya terhadap cerita p ramlee itu.

5) Lain lain

Ada juga topik topik lain yang menarik minat saya. Saya rasa saya perlu ceritakan pandangan saya tentang perkara ini. Cerita rumah sangkar di Hongkong, masalah hutang, dan sebagainya.

Comments

Popular Posts