Testimonial SHAKLEE AJHT

TESTIMONIAL SHAKLEE AJHT - AYAH TERUS DAFTAR JADI AHLI !!!

Seronok sungguh bila ayah dan mak kita sendiri nak join buat business shaklee ni. Sebab apa ? sebab mereka dan berjaya dengan produk shaklee. Terbukti permintaan Shaklee AJHT memberikan banyak manfaat kepada orang lain. Testimonial lain pun banyak juga kalau anda search di bawah blog saya dan di internet. Jom kita ulangkaji kelebihan produk promosi bulan ini, manalah tahu nak belikan untuk orang yang tersayang.


shaklee ajht

MENGATASI MASALAH OSTEOATRITIS (OA)

Apa ke benda OA ni ? Ini adalah satu daripada sendi yang tidak normal. Kalau kita baca kat google dan sebagainya, kiranya OA ini ialah penyakit kerosakan dan kemerosotan tulang rawan. Kiranya, akibat usia yang dah meningkat, pelincir dalam sendi kita makin lama makin merosot, dan ini akan menyebabkan geseran tulang yang menyebabkan kesakitan. Khasiat dalam AJHT shaklee boleh menggantikan kembali cecair sendi yang semakin merosot ini.

KHASIAT JAGUNG DALAM AJHT

Jangan lupa kuasa ekstrak jagung dalam AJHT shaklee ni. Kalau anda baca balik entri saya yang lepas, saya ada ceritakan khasiat jagung yang mungkin kita terlepas pandang. Antaranya ialah jagung ni ada sumber vitamin B, bagus untuk metabolisma badan, bagus untuk penglihatan, dan juga agen pencegah kanser. Tapi, kalau rajin makan sayur dan buah, tentu korang akan sihat macam abah aku .

SESUAI UNTUK ORANG YANG ALERGIK MAKANAN LAUT

AJHT Shaklee 100% free shellfish. Memang sesuai sangat untuk mereka yang alergik. Sebab apa ? Sebab anda perlu tahu, antara simtom alergik makanan ialah sakit sendi. Untuk mengatasi masalah alergik ini, shaklee memastikan AJHT bebas dari sumber sumber makanan laut seperti kerang, siput, tiram dan sebagainya.

VITAMIN C UNTUK KEKAL MUDA

Vitamin C yang ada dalam AJHT SHAKLEE ni sangat membantu untuk membaiki tisu sendi yang rosak. Selain itu, vitamin C juga adalah sumber untuk pembentukkan collagen dalam badan kita. Barulah rasa seperti orang MUDA, dan bebas bergerak. Jangan lupa C untuk CERGAS.

BOLEH KURUSKAN BADAN

Kalau badan dah sihat semua, janganlah malas-malas untuk AKTIF. Pentingnya aktif, kalau tak senaman, sekurang-kurangnya, buatlah kerja rumah tu. Tiada alasan untuk tidak bergerak dan melakukan aktiviti fizikal. Khasiat dan sumber mineralnya juga bagus untuk mengurangkan berat badan.

TERUSKAN BERGERAK AKTIF

Apapun sebenarnya kesakitan anda, jangan jadikan alasan untuk tidak bergerak bebas. Pergi keluar rumah, kerja dan sebagainya. Seronok ayah zeti ni, terus nak buat business, share kebaikan kepada orang lain. Kalau rasa nak tidur je, ambil supplement pun tak guna juga. Jadi sama - sama kita majukan diri, kalau rasa sakit sakit badan, lemah lutut, bolehlah ambil AJHT shaklee. Ok selamat, JUMPA LAGI!!! SMS "AJHT" ke 0133612717.

Comments

Post a Comment

Popular Posts