Testimonial AJHT SHAKLEE : Bahu Dah Tak Sakit

Alhamdulillah, sakit bahu dah takda lagi dengan pengambilan AJHT. Sekarang ni, promosi AJHT sedang berjalan dengan beli 6 percuma 1. AJHT ni belilah untuk orang yang tersayang, supaya kita dapat bergerak bebas.


bahu dah tak sakit lagi

AJHT SHAKLEE

Selain itu, banyak lagi TESTIMONIAL AJHT SHAKLEE yang boleh anda dapati. Tapi , satu peringatan untuk kita semua, jangan lupa amalkan permakanan yang sihat, dan banyakkan makan sayur dan buah-buahan. Khasiat JAGUNG yang saya bincangkan sebelum ni, dapat membantu anda untuk mendapatkan kesihatan yang optimum. 

BERAT BADAN

Bersenam juga penting, dan cuba kurangkan berat badan, supaya anda tak berasa sakit sendi sangat. Badan yang berat juga membawa satu beban, dan menjadi beban juga kepada sendi yang menjadi aspek penting untuk pergerakan anda.

VITAMIN C

Vitamin C dalam AJHT juga penting untuk membantu pembentukan COLLAGEN yang menyokong sendi anda. Selain itu, jangan lupa C untuk CERGAS. Amat penting sekali untuk anda bergerak cergas. Itulah perkara wajib, iaitu AKTIF bergerak. Barulah badan sihat, OTAK CERDAS, Dapatlah berbusiness ataupun melakukan kerja dengan baik dan efektif. Kekal AKTIF dan TERUS PROAKTIF. SMS "AJHT" KE 0133612717

Comments