Kenapa Abah Saya Tak Perlukan AJHT ?

Alhamdulillah, umur tahun 64 tahun, masih kuat berkebun dan mendukung cucu-cucunnya (anak saya, hehhe). So abah ni rajin berkebun. Setiap inci tanah depan rumah, termasuklah rumah -rumah jiran, tanah tepi jalan, semuanya dia tanam pokok. Katanya senang, bila dah ada hasil, ambil je terus, sedekah kat orang ramai. Yang lagi best tu, abah buat sistem barter yang confirm bebas dari riba. Abah bagi serai kat gerai pakcik man, pastu abah boleh makan apa saja yang dia nak, ahhaha, kan bebas riba tu.


ajht shaklee

ABAH SIHAT ?

Oklah, tapi soalan saya sekarang ? Kenapa abah tak perlukan AJHT ? (ni macam tak promote bunyinye). Jawapan dia mudah , sebab abah rajin makan sayur-sayuran. Dan satu lagi, sayur-sayuran dan buah-buahan yang abah tanam tu semuanya natural, tanam sendiri, baja pun yang original, taik lembu, taik ayam, baiknya. So, gerenti baguslah, walaupun kekadang tu ada makan fast food sikit sikit, tapi abah rajin makan buah dan sayur-sayuran. Macam -macam ada kat rumah abah kami ni, ada nenas, pisang, serai, ulam raja, peria katak, dan macam macam bunyi sayuran dan ulaman yang korang biasa dengar.

AJHT SHAKLEE

Oklah, tapi korang pun faham, sayuran beli ni, tak berapa bagus, sebab mungkin dah kena sedikit chemical dari baja beracun, nak kena basuh elok -elok. So, kalau betul sangat dah tak larat nak jalan, boleh cuba ambil AJHT ni.

Oklah, apa kelebihan AJHT selain ada vitamin C ? Salah satunya dia ada estrak sayuran 100 peratus baiknya. Korang pun tahu Shaklee ni pentingkan 100 % organik. 

1) Estrak Boswellia - menyokong keselesaan sendi
2) Estrak Jagung - membantu kesan kusyen pada sendi

Comments

Popular Posts