Adakah Hadhatina, Kartina Aziz Dan Tina Turner Adik-beradik ?

Alhamdulillah, sebenarnya dah lama nak buat post ni. Tapi baru sekarang dapat buat, sebab kena ikut list tajuk blog yang aku dah tulis siap-siap dalam buku hikmat aku tu. Aku rasa bangga sebab HADHATINA ni sempoi sempoi ada anak dua orang dah boleh pulun 5 angka , takda kerja, surirumah je. Tapi betulke dia ni adik beradik Kartina Aziz ? Mungkin dari segi kaya tu, adalah sikit kot. Kartina Aziz kan banyak gelang tangan, lip lap, lip lap, sana-sini, hooo, terbaik woo. Tapi itu anak mami punya gelang, memanglah kaya, emas bertebaran sampai ke lengan. Selain itu, adakah HADHATINA ni adik-beradik dengan Tina Turner ? HADHATINA ni memang ada jugak jiwa seni, rasanya seni melukis kot, kalau nyanyi rasanya husband dia MKB yang minat lagu ala-ala kromok macam tu. Hmm oklah, marilah kita bercerita tentang kisah Pengembaraan HADHATINA dan MKB pada 29 Dec yang lalu. (Selang seli juga dengan kisah saudara-mara kami dalam SHAKLEE)


rahsia 5 angka shaklee

1) MAKAN BERSAMA CHRYSALIS NURUL

Alhamdulillah, satu berita gembira bila Mak Buyung berjaya naik pangkat lagi, kalini ke pangkat sri darjat kebesaran keris bertiga daun sireh di julang atau nama singkatnya dalam SHAKLEE ialah COORDINATOR. Kami rasa terharu jugak, bila mak buyung kata, kena tegas dengan anak-anak bila nak berjaya business ni. Adui, poning pakcik, apapun Mak Buyung terbaik bila belanja kami makan. Oklah semuanya dah kenyang, lepas ni nak dengar pulak cerita awek cun suri rumah 5 angka. 

2) DEX NGEO SHARING SESSION

Ok yang ni ialah sharing khas dari sales director Shaklee Malaysia Dex Ngeo. Sempoi je dia, semua orang dia tegur, apapun dia yang tahu sales Shaklee di Malaysia. Kiranya orang pentinglah, supaya shaklee terus bertahan di MALAYSIA.

3) RAHSIA SURI RUMAH 5 ANGKA

Oklah tibalah masa nya yang ditunggu-tunggu. Rahsia nak pecah, adui, bila dengar balik rahsia tu, senang je, dengan muka confident je, awek berbaju merah tu kata senang, tapi kena sabar dan istiqomah. hoooo. Lepas ni turn wife aku pulak nak genggam 5 Angka. Yakin boleh rakan muda !!!

4) COLLAGEN SHAKLEE

mak mak shaklee yang menggunakan collagen shaklee , fuuuuuuuuu, MELETOP. TErbaik untuk COLLAGEN POWDER SHAKLEE ni. Apapun tahniah kepada Zainora yang naik pangkat jugak macam mak buyung. 

Comments

Popular Posts