Shaklee Hantar Cek Tendang ?

Bila anda dah buat sales dengan shaklee, anda layak mendapat bonus dari shaklee. Bonus ni ialah reward kepada sales anda. Tengoklah pada tahap sales anda. Kalau anda berjaya buat sales dalam RM 10k, dah boleh dapatdah bonus 21% dari total sales anda.


cek shaklee

SHAKLEE BONUS

Biasanya kalau yang ada akaun Maybank, senang shaklee terus masuk je kat maybank2u tu. Tapi jangan risau, kalau takda, shaklee akan hantar cek. Dan kalau tak dapat, cek ni boleh collect kat branch shaklee yang berdekatan dengan alamat pendaftaran anda. 

SUPERSYAZWAN

Contoh di atas ialah Abang SUPERSYAZWAN yang berjaya dapat cek pertama beliau , baru je join bulan lepas. Alhamdulillah, bolehlah belanja kitorang makan.

Comments

Popular Posts