Lelaki Pun Pakai Baju Mumsluv ?

Apa yang anda perhatikan sekarang ialah kami sekeluarga anak menantu MUSTAFA AHMAD sedang membuka booth di presint 3 putrajaya. So ni kiranya first booth mumsluv sejak ia dilancarkan pada tak tahu lak tarikhnya. 


baju mumsluv

MUMSLUV

Apapun baju pun banyak terjual, dan tak lupa juga abang yang pakai blazzer tu, siap promote shaklee kat orang ramai yang bekerja di putrajaya sana. So macam macam lah boleh dapat untuk mumsluv ni. Ada nursing dress, blouse dan sebagainya. Alhamdulillah ramai jugak yang beli. Mumsluv akan terus berkembang lagi. Contoh baju ? ni wife saya jadi model, siap buat header blog lagi tu

Comments

Popular Posts