Kelas Shaklee Yang Best

Salam sejahtera, nampak tak gambar di atas ? Sebenarnya tu gambar baru je habis kelas. Kelas outdoor ? Boleh bawak anak dan sebagainya. Seronok sangat, Jom tgk wife saya punya cerita di sini. Oklah, Apa yang kitorang buat kalau outdoor ni ? Tak perlu projector, yang penting isi. Ya pengisian tu penting, kami cuba merungkai rahsia orang yang berjaya dalam shaklee ni. Salah satunya kita nak tahu tips penting untuk naikkan sales


kelas shaklee best

TEKNIK SALES SHAKLEE 

Ni contoh lah ye, Puan Zainora sedang mengulas teknik sales pengedar shaklee yang berjaya cecah bonus RM 15k, memang mantap. Ianya senang, takda loan, takda modal, takda ribu ribu. Semuanya atas usaha sendiri sahaja dengan bantuan leader yang mantop !!! Apapun saya enjoy dengan business group ni.

Comments

Popular Posts