3 Perisa Cinch Shake Shaklee


Salam Sejahtera. Macam mana saudara ? Alhamdulillah, saya selepas minum CINCH SHAKE SHAKLEE ni banyak perubahan yang saya alami. Cinch shake ni ada 3 perisa. Jom kita tengok perisa dia satu satu. So buat anda yang pernah rasa ESP yang ada satu perisa je, sekarang jom kita pelbagaikan resepi dengan minum Cinch Shaklee pulak. Cubalah dulu, mana tahu kalau berminat.

cinch shake shaklee kurus mantap body cun
3 Perisa Cinch Shake Shaklee

1) Vanilla (yang warna kuning tu) 

Yang ni yang wife saya mula mula belikan dulu. Saya minum masa bulan puasa. Alhamdulillah, berat badan saya turun. Rasa dia bagi saya sedap. Lagi best masa tu saya campurkan dengan ESP dan Kurma, memang layan buat berbuka puasa dan masa sahur.

2) Coklat

Yang ni memang rasa coklat pekat. Ada orang tak berapa gemar sangat cokelat, takpalah. Tapi memang saya suka rasanya, sedap. Kadang-kadang orang kata coklat ni boleh buat kita mengantuk dan sebagainya. Wife saya pulak tak berapa suka coklat, memang dia tak suka air milo, tapi apapun masa bulan puasa dulu, memang best woo cinch shake coklat ni , minum semasa sahur dan berbuka, so nasi ambil sikit jelah.

3) Cafe latte

Rasanya macam kopi, macam nescafe aislah. Ni memang favourite wife saya. Kitorang selalu campurkan dengan ESP, memang kawwww punya. Sampai sekarang saya beli caffe latte ni. SEDAP. Wife saya penggemar Cinch Shaklee ini. Adik ipar saya pulak minum dengan air masak je, rilek je, tengok tengok, perut tak menggelebeh sangat, rasa keras dan mantap kat perut.

CINCH SHAKLEE BEST

Apapun, ramai dah dapat manfaat dari minum CINCH SHAKE SHAKLEE ni. Memang Shaklee dah buat ujian klinikal . Terbukti dapat membantu menurunkan berat badan. Ramai dah berjaya  bermacam -macam testimonial cinch yang dah ada, sampai yang hilang 20kg pun ada. Apapun jika berminat bolehlah hubungi kami.


Hubungi Sekarang: 
Ainul : 013-3612717

Comments

Popular Posts