3 Fakta Menarik Tentang Cinch Shake

Salam sejahtera. Dah lama tak update blogni. Saya sibuk untuk menyiapkan design blog wife saya diet-diet sihat. Apapun dah lama juga saya tak update pasal CINCH SHAKE ni. Jom kita sambung baca sini. Minuman shake ni banyak khasiatnya, dan rata-rata semua orang boleh minum. OKlah, tanpa membuang masa, mari kita tengok satu persatu khasiat Cinch Shake Shaklee ini.


3 fakta tentang cinch shake

1. CINCH SHAKE DIPERKAYA DENGAN LEUCINE

Leucine ni apa dia ? Inilah salah satu asid amino protien yang akan membantu menguatkan otot supaya tidak terbakar ketika kita bersenam, bersukan ataupun puasa. So leucine ni akan aktifkan mtor, untuk sintesis protien dan seterusnya membina otot.

2. CINCH SHAKE DAN WANITA

Cinch Shake Shaklee selamat di minum untuk wanita pregnant dan juga nursing moms. Apapun, nak minum tu bukanlah untuk kuruskan berat badan. Tapi cinch ni bagus ambil sebab dia ada pelbagai multivitamin, yang lebih kurang sama macam Vitalea shaklee.

3. CINCH SHAKE SEBAGAI MEAL REPLACEMENT 

Produk shaklee ini memang sesuai buat meal replacement bagi yang nak kuruskan badan. Memang superb, tapi ESP diingatkan tak sesuai, sebab ESP ni tak pernah ada ujian klinikal dari shaklee untuk turunkan berat badan. Walaubagaimana pun, ESP di malaysia ni menjadi pilihan kerana khasiatnya yang menyeluruh. Memang best ESP ni boleh campur sekali dengan  CINCH untuk rasa yang lebih sedap.

Comments

Popular Posts